img

PVC providne folije za terase i ugostiteljske objekte

Zimske bašte predstavljaju, atraktivan i estetski izuzetno kvalitetan vid prostora koji ima jako raširenu primenu i namenu. zimske bašte su se,u praksi, pokazale kao izuzetno otporne na različite vremenske uslove i kao izuzetno isplativa investicija. Ima nekoliko razloga koji idu u prilog investiranju u zimsku baštu.

Zimska bašta može postati sastavni deo Vaše terase, balkona, objekta. Zimskom baštom možete povećati Vaš boravišni prostor, napraviti privremenu ostavu, magacin, garažu, staklenik, zatvoriti bazen u Vašem dvorištu, krovnu terasu...

Konstrukcija zimskih bašti se izrađuje od metala (metalnih profila), zatvaranje bočnih stranica zimskih bašti vrši se providnom, kristal PVC folijom na rajsfešluse ili sistemom zatvaranja na klizače ili pak običnim kopčanjem sa kaiščićima I provodnicima u kombinaciji sa ili bez ceradnog platna. Primena zimskih bašti je jako široka. Izradom zimske bašte povećavate kapacitet i dobijate još jedan ugodan prostor ispred Vašeg ugostiteljskog objekta. Idealno rešenje kao prostorija za pušače ili pomoćna prostorija. Dobra montaža pri tom je “kruna” svega.

Letnje bašte su idealan izbor za sve vrste ugostiteljskih objekata, a njihova kvalitetna izrada i materijali garantuju dugotrajnost. Letnjim baštama stvarate udoban i osenčen prostor za posetioce ispred Vašeg ugostiteljskog objekta. Letnje bašte su pravi način da klijentima pružite maksimalnu udobnost, a pritom ih zaštitite od toplote i UV zračenja. Konstrukcija letnjih bašti se izrađuje od metalnih, pre svega čeličnih profila, dok krovni deo može biti pokretan ili nepokretan izrađen od (naša preporuka) impregniranog platna vrhunskog kvaliteta, otpornog na sve vremenske uslove, posebno na UV zrake.